Najnovšie recenzie zo sekcie Mechaniky
- výborný pomer cena/výkon. Funguje bez problémov
- lacny
- strasne huci ked cita media, treba ozaj dobre uchytit
- funguje
- vyzerá lacno
- doporučujem do notebooku ktorý nemá DVD mechaniku
- lesklý povrch, po každé vložení DVD vidieť na povrchu prsty
- hlučná DVD mechanika
- krátky kábel
- top cena
- splňa účel
- dobra značka
- tenká / slim / a ľahko prenosná
- Dobra cena, napajanie postacuje z USB 2.0
- pekny dizajnersky kusok,ma dve polohy,je takmer nehlucny a napali a precita v podstate vsetko.bd napaluje az 6x rychlostou.
- Cena,kvalita
- Zatial nič
- pekný dizajn
- pri prehrávaní DVD sa výrazne neprehrieva
Myslím, že fajn pomer cena/výkon. Zatiaľ som s mechanikou spokojný, no neskúšal som cez ňu nič napaľovať, iba prehrávať DVD po pripojení k TV.
- Maly rozmer
- Dobra cena
- Trosku kratky kabel, avsak postacujuci
Pomer cena/výkon viac než dobrý... Odporúčam.
- Super, funguje bez problémov
inštalácia
- Mne osobne vyhovovalo, keď bola CD/DVD mechanika súčasťou počítača. Toto je vlastne zariadenie naviac. I keď sú nosiče CD a DVD už zastaralé, ale veľa ľudí ich ešte používa. Takže oddelenie mechaniky od počítača je extra biznis pre Apple.
Zatiaľ na prístroji len prehrávame DVD a CD. Neskúšali sme vypaľovať. Ale predpokladám, že aj u ostatných funkcíí je kvalita štandardne applovská, tzn. veľmi dobrá.
Vyhovujú mi malé skladné rozmery zariadenia. Keďže používam už roky Apple notebook aj telefon, ktoré sú spolu pekne prepojené a navzájom komunikujú, nenapadlo mi pozerať na konkurenčné produkty.
úplne splnil moje čakávania,
len som ho pripojila cez USB a už to fungovalo,
netreba žiadne inštalácie,čo ma veľmi prekvapilo,
tovar hneď doručený,
maximálne odporúčam
ne má
Túto mechaniku som potreboval z dôvodu, že moja pôvodná v notebooku prestala pracovať a taktiež nemala funkciu napaľovania DVD-DL.
V porovnaní hrúbky prevedenia je trocha hrubšia ako sú niektoré iné typy, no ale nie je to formát "konferenčný stolík" takže jej veľkosť je zanedbateľná.
Určite odporúčam každému, kto zvažuje zakúpiť externú mechaniku na občasné používanie (zatiaľ krátko testovaná z dlhodobého pohľadu takže neviem posúdiť, či bude funkčná aj po uplynutí záručnej doby ;-) ).
Hodnotenie po krátkej dobe používania: A+++ produkt
dobre som snim spokojny
dobrá cena, robí, čo má
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »